Welkom bij Prisma Pasbustes

PRISMA PASBUSTES HEEFT EEN NIEUWE EIGENAAR, EN START DUS WEER DOOR 

MET DE PRODUCTIE!Prisma Pasbustes levert paspoppen voor professionals in de modebranche en een ieder die graag in het bezit wil zijn van een hoge kwaliteit paspop. 

Onze paspoppen kunt u gebruiken om uw kleding op te ontwerpen of om uw kleding op te presenteren. De paspoppen zijn degelijk, robuust en met de best mogelijke zorg en aandacht opgebouwd. Onze paspoppen zijn erop ingesteld om jarenlang intensief en zorgeloos gebruikt te kunnen worden. Niet voor niets zijn onze paspoppen al sinds 1946 een begrip in de modewereld en worden deze reeds ingezet door diverse modescholen en modeontwerpers. Mede door onze klantgerichtheid, vakbekwaamheid en kwalitatief hoogstaande paspoppen, kunnen wij concurreren met grote buitenlandse spelers. Een Prisma Paspop is een investering die u vele jaren werkplezier geeft!

De paspoppen van Prisma Pasbustes worden in Nederland met de hand vervaardigd en opgebouwd uit duurzame en kwalitatief hoogstaande materialen. Bij Prisma Pasbustes is alles bespreekbaar, samen met ons kunt u uw unieke paspop geheel samenstellen. Naast de standaard maten, pasvormen en diverse uitbreidingsopties kunt u ook uw eigen paspop op maat laten aanmeten en vervaardigen door ons!